Thanksgiving!

Gepubliceerd op 28 November 2015 om 01:11.

Na een dikke 2 maanden in de VS is het dan eindelijk tijd voor het grootste vreetfestijn van dit land: Thanksgiving! Verder hebben we de afgelopen tijd ook nog San Antonio bezocht, de plaats waar we de slag om de Alamo werd uitgevochten.

› Lees dit artikel
#ATXflooding #ATXoutage #ATXtornado

Gepubliceerd op 01 November 2015 om 23:56.

Na 2 zeer natte weekenden (de natste ooit gemeten!) en wat stroomuitval is het tijd om een nieuw blogje te schrijven.

› Lees dit artikel
Trust me, I'm an engineer!

Gepubliceerd op 20 October 2015 om 03:53.

Tijd voor een nieuw blogje nu we bijna een maand in de VS zijn en we weer veel dingen hebben gezien in en rond Austin. Een park, zelf rijdende Google auto en de virtuale wereld. Wat we niet hebben gezien? The Foo Fighters, maar we gehoord! De beste verrassing was wellicht nog wel een lekkende airco met bijbehorende plas water in mijn kamer.

› Lees dit artikel
Everything is bigger in Texas

Gepubliceerd op 03 October 2015 om 22:31.

Tijd voor een tweede blog post nu we op dreef zijn en soort van een opdracht hebben gedefiniëerd voor ons onderzoek. "Everything is bigger in Texas", en dat is niet altijd even ideaal zonder auto of fiets, al is het openbaar vervoer niet al te slecht. Gelukkig is de verbinding naar 6th street, het uitgaanscentrum, optimaal te noemen!

› Lees dit artikel
Murricaa!!!

Gepubliceerd op 26 September 2015 om 18:01.

Na maanden van bureaucratisch geneuzel en het invullen van stapels papierwerk was het dan eindelijk zover: De reis naar Austin TX in "Murrica". Inmiddels ben ik een beetje bijgekomen van een kleine jetlag en dus is het tijd om eens wat te bloggen en wat foto's van onze crib op het internet te zetten!

› Lees dit artikel